Bertil's Kelasin Magnesium

1490

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

MAGNESIUMIA LIHASTEN JA HERMOSTON TOIMINNAN OPTIMOINTIIN

Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Magnesiumin tärkeimmät tehtävät ovat osallistuminen lihasten  supistumiseen, hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Myös proteiinien aineenvaihdunta on riippuvainen magnesiumista. Se on lisäksi mukana sadoissa entsyymireaktioissa ja on tärkeä elektrolyyttitasapainon (natrium/kalium) säätelijä.

Lihakset väsyvät raskaassa rasituksessa. Magnesium tukee lihasten ja hermoston saumatonta yhteistoimintaa mm. korjaamalla ei ainoastaan lihasten vaan koko elimistön elektrolyyttitasapainoa. Illalla nautittu magnesium auttaa elimistöä palautumaan päivän fyysisestä rasituksesta.
Liikunnan tai helteen aiheuttama runsas hikoilu, runsas virtsaneritys ja alkoholin käyttö lisäävät nestehukkaa ja samalla magnesiumin tarvetta.
 
Magnesiumin puute ilmenee usein väsymyksenä ja eriasteina lihas- ja hermostokramppeina.
 
Bertil´s Magnesium valmistetaan amerikkalaisen Albion Laboratories Inc. korkealaatuisesta aminohappokelaatista. Yritys on kelatoitujen hivenaineiden edelläkävijä. Patentoidut valmistusmenetelmät ovat pitkäjänteisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tulosta. Albionin kelaattien biologinen hyväksikäytettävyys on kliinisesti tutkittu ja EU:n viranomaiset ovat todenneet ne turvallisiksi ja hyväksyneet ne ravintolisien sallituiksi hivenainelähteiksi.

Lisätiedot

Ainesosat
Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumoksidi, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
 
Kelatoidun magnesiumin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.
 
Annostus
2 tablettia 2 kertaa päivässä tai 4 tablettia illalla. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. 
 
Vuorokausiannos sisältää 4 tabl.
Magnesiumia 340 mg (91 %*)
 
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.
Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa