Ubicaps Ubiquinol 50 mg

2290 Norm. 2690ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Ubikinolikapselit

Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina.
Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.
Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyvät iän myötä.
Ubikinolista hyötyvät myös väsyneet, toipilaat ja muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai entsyymitoiminnan vuoksi.
Ubikinolia suositellaan myös urheilijoille ja tupakoiville. Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.
 
Ubicaps Ubiquinol 50 mg kapselit sisältävät Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia.
Kaneka Corporation on maailman tunnetuin ubikinonin ja ubikinolin valmistaja. Se on tutkinut ja kehittänyt ubikinonin ja ubikinolin valmistusta jo yli 30 vuoden ajan.

Lisätiedot

Ainesosat
Auringonkukkaöljy, Liivate naudasta*, Kosteudensäilyttäjä glyseroli*, Kaneka Ubiquinol™ ubikinoli, Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Emulgointiaine auringonkukkalesitiini, Väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri*)          
*kapselin kuori
 
Annostus
1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia 50 mg
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa