Bioteekin Super C-vitamiini

1650

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

C-VITAMIINIA PARHAIMMILLAAN

Super C-vitamiini sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.
C-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli se suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se on tarpeellinen myös immuunipuolustukselle sekä kollageenin muodostumiselle. C-vitamiini auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, ja se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä. Esimerkiksi runsas liikunta voi lisätä C-vitamiinin tarvetta. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.

Lisätiedot

Ainesosat
C-vitamiinivalmiste PureWay-C® (L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, kasvirasvahapot),
täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyli-, hydroksipropyylimetyyli- ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa)
paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)
 
Annostus
Yksi tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
C-vitamiini 500 mg (625 %*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivateeton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa