Bioteekin Super E 100 mg

1750

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ, VAHVA JA MONIPUOLINEN E-VITAMIINIVALMISTE

Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Lisäksi valmisteessa on monipuolisesti muita luontaisia tokoferoleita, kuten beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia, joista erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina viime vuosina.
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa vahvana antioksidanttina. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumistressiltä. Hapettumisstressillä tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö polttaa happea ja sivutuotteena syntyy aktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö suojautuu hapettumisstressiä vastaan antioksidanteilla. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia esiintyy esimerkiksi kasviöljyissä, siemenissä ja täysjyväviljassa.

Lisätiedot

Ainesosat
Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, liivate, D-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini soijasta), tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (EvNolTM), kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
 
Annostus
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
E-vitamiini
– josta tokoferoleja
– josta tokotrienoleja
100 mg (830 %*)
– 100 mg
– 30 mg
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa