Bertil's B12-vitamiini+Folaatti

1690 Norm. 1990ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Muistin ja energisyyden tueksi

Kiire, stressi ja ikääntyminen saavat muistin ja keskittymiskyvyn katkeilemaan. Tällöin elimistömme kyky hyödyntää ja muokata aivoille tärkeitä ravintoaineita ruuasta on saattanut heikentyä. Bertil’s B12-vitamiini+Folaatti sisältää aivoille ja hermostolle tärkeimmät tehoravinteet helposti imeytyvässä, aktiivisessa muodossa.
 
Aivot elävät sokerilla. On silti vain harvoja tilanteita, että sokeria ei riittäisi aivoille. Useammin pulaa on muista aivoille tärkeistä ravintoaineista, kuten folaatista ja B12-vitamiinista. B12-vitamiinia saadaan ainoastaan eläinperäisistä ruoka-aineista. Stressattu tai ikääntynyt elimistömme ei lisäksi aina pysty muokkaamaan lisänä nautittua synteettistä syanokobalamiini B12-vitamiinia ja foolihappoa aivojen tarvitsemaan aktiiviseen muotoon.
 
Bertil’s Vitamin B12-vitamiini+Folaatti -tabletit sisältävät aktiivianeet huolella valituissa muodoissa, jotka tukevat toistensa vaikutuksia. Hyvän makuinen imeskelytabletti sopii myös kasvissyöjille.

Lisätiedot

Ainesosat
Makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi, metyylikobalamiini, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®.
 
Annostus
 1 imeskelytabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. 
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
B12-vitamiini 1000 mcg (40 000 %*)
Folaatti (Quatrefolic®) 250 mcg (125 %*)
 
Käyttörajoitukset
Tuotteella ei ole erityisiä käyttörajoituksia. Tuotteen aktiiviaineilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.
 
Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.
Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa