Xylisweet Acerola

890 Norm. 1190ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Makea vadelmanmakuinen C-vitamiinitabletti, jonka voi pureskella tai imeskellä

C-vitamiini on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Se myös auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä.
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, verisuonten, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää hermoston normaalia toimintaa.
C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä raudan imeytymistä ja hapettuneen E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon.
 
Koska ylimääräinen C-vitamiini erittyy elimistöstä 2-3 tunnin kuluttua sen nauttimisesta, on suositeltavampaa ottaa esim. 5 kertaa päivässä 75 mg:n C-vitamiinitabletti kuin kerran päivässä 500 mg:n C-vitamiinitabletti.
Ksylitolilla (koivusokeri) on useiden tutkimusten mukaan todettu olevan ehkäisevä vaikutus hammaskarieksen syntyyn ja kehittymiseen.

Lisätiedot

Ainesosat
Makeutusaine Ksylitoli, Glukoosi, Fruktoosi, Askorbiinihappo, Natriumaskorbaatti, Acerolakirsikkauute, Mustaviinimarjajauhe, Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Vadelma-aromi
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Tabletit voidaan pureskella tai imeskellä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
C-vitamiinia 75 mg*
Ksylitolia 435 mg
*94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa