Dynaforce

1290

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Ruusujuuriuute - ”Pohjolan Ginseng”

Ruusujuuri (Rhodiola rosea)  lisää kehon kykyä sopeutua ulkoisiin rasitustekijöihin hyvin monipuolisesti. Se lukeutuukin yhdessä ginsengin ja schisandran kanssa adaptogeeneihin, joiden vaikutukset on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Ruusujuurta ei suotta kutsuta myös Pohjolan Ginsengiksi. Se menestyy arktisilla vyöhykkeillä, mikä on tuonut yrtille nimityksen ”Arctic root”.
 
Dynafoce® ruusujuuriuute on valmistettu ruusujuuren juuresta. Vasta viidentenä kasvuvuotena ruusujuuri on korjuukelpoinen. Unkarilainen yrttiasiantuntija Bertalan Galambosi on valvonut tuotteeseen käytetyn suomalaisen ruusujuuren viljelyä.
 
Ruusujuuren vaikutuksia on alettu tutkia 1930-luvulla. Ruusujuuri vaikuttaa elimistöön erittäin monipuolisesti: Se estää tunneperäistä stressiä, lisää kestävyyttä ja nopeuttaa palautumista  fyysisessä ponnistuksessa, edistää tarkkaavaisuutta, kohottaa mielialaa, lisää potenssia – ruusujuuri on siis varsin vaikuttava adaptogeeninen yrtti.
 
Ruusujuuri soveltuu erityisesti niille, joilla on taipumusta melankoliaan. Tutkimukset osoittavat, että ruusujuuri lisää aivojen serotoniini- ja dopamiinipitoisuutta. Mielialan lasku on yhteydessä näiden välittäjäaineiden pitoisuuden laskuun.
 
Ne, joilla on taipumus reagoida ympäristön rasittavuuteen, saavat kestävyyttä ruusujuuresta.
Urheilusuorituksessa ruusujuuri nopeuttaa kehon palautumista ja lisää kestävyyttä.

Lisätiedot

Ainesosat
Ruusujuuren juuren etanoliuutetta 100%
 
Annostus
25 tippaa (1 ml) 1 – 3 kertaa päivässä veden kera.
 
Vuorokausiannos sisältää
25-75 tippaa (1-3 ml) Dynaforcea vastaa 115-345 mg
kuivattua ruusujuurta, jossa
rosavineja 4,5-13,5 mg
salidrosideja 1,6-  4,8 mg
Uutteen etanolipitoisuus n. 60 til-%

Valmistettu Suomessa

Suojattava auringonvalolta, ravistettava

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa