Clear Brain

60 tabl.

2790 Norm. 3120ALENNUS -11%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Clear Brain™

Clear Brain™ -tuote on tarkoitettu aivojen ja muistin sekä oppimiskyvyn ylläpitoon. Aivojesi miljardit neuronit ovat tärkein hermostosi osa, ja ne toimivat ajatustesi ja tunteittesi ytimenä. Aivojen normaali toiminta sekä hyvinvointi on riippuvainen monista ravinteista. Clear Brain sisältää aivoillemme tärkeitä ravinteita kuten jodia, pantoteenihappoa sekä B-vitamiineja. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), granaattiomenauute (Punica granatum L.), vihreäteeuute (Camellia sinensis L.), rannikkomännynkuorituute (Pinus pinaster Aiton), stabilointiaineet (kalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), saksanpähkinäuute (Juglans regia L.), vitamiinit (nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, foolihappo), , pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisestoaine (piioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), oreganoöljy (Origanum vulgare L.), kivennäisaine (kaliumjodidi).
 
Annostus
2 tablettia vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
 
Vuorokausiannos sisältää
 2 tabl.
 
Granaattiomenauute
150 mg
 
Vihreäteeuute
150 mg
 
Rannikkomännynkuoriuute
80 mg 
 
Saksanpähkinäuute
50 mg
 
Mustapippuriuute
6 mg 
 
Oreganoöljy
3 mg
 
Tiamiini
1,3 mg 
(120*) 
Riboflaviini
1,7 mg
(120*)
Niasiini
30 mg
(88*)
B6-vitamiini
2,1 mg
(120*)
Foolihappo
200 μg
(100*)
B-12 vitamiini
2,7 μg
(120*)
Pantoteenihappo
7 mg
(120*)
Jodi
150 μg
(100*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa