Ginsemax

1190 Norm. 1390ALENNUS -14%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Korean ginseng-B-vitamiinitabletit (Panax ginseng)

Ginsemax® sisältää vaikuttavana aineena Korean ginsengin juuriuutetta ja B-vitamiineja. Korean ginseng vaikuttaa hyvin monipuolisesti sopeuttaen niin kehoa kuin mieltä muuttuviin olosuhteisiin. Valmisteen B-vitamiineilla on lukuisia tehtäviä elimistössämme mm. väsymystä ja uupumusta vastaan.
Adaptogeeni sopeuttaa kehoa ja mieltä ympäristöön: Ginseng on adaptogeeninen kasvi, joka auttaa elimistöä ja mieltä sopeutumaan ympäristön muuttuviin tilanteisiin.
Korean ginseng stimuloi ja vahvistaa: Korean ginseng (Panax ginseng) on ns. yang-kasvi eli kehoa lämmittävä ja stimuloiva.
Elinvoimaa erityisesti yli 50-vuotiaille: Ginseng torjuu ja hidastaa iän myötä esiintyvää elinvoiman heikkenemistä sekä lisää henkistä vireyttä. Ginsengiä suositellaan erityisesti korkean iän ja keskittymiskyvyn puutteeseen sekä yli 50-vuotiaille ylläpitämään elinvoimaa ja jaksamista.
Fyysinen suorituskyky: Ginsengin ginsenosidit lisäävät solujen typpioksidituotantoa, jolloin verisuonet laajenevat ja veren virtaus tehostuu. Ginseng tehostaa hapen käyttöä solutasolla ja antaa siten kestävyyttä fyysisiin ponnistuksiin.
Aivojen toiminta – muisti, kognitiivinen toiminta ja valppaus: Ginseng vaikuttaa monipuolisesti aivojen toiminnan hyväksi. Se tehostaa aivojen energia-aineenvaihduntaa, glukoosin ottoa ja hapen käyttöä. Se vaikuttaa valppauteen, vireyteen, keskittymiskykyyn ja mielialaan tehostaen siten henkistä työkykyä ja oppimista.
Uupumukseen: Ginseng on oiva kasvi uupumukseen, väsymykseen ja alavireisyyteen. Valmisteen B-vitamiinit tukevat ginsengin vaikutusta.
Vastustuskykyyn: Ginseng vaikuttaa kehon immuunipuolustukseen ja vahvistaa siten vastustuskykyä. B-vitamiinit tukevat tätä vaikutusta. Niillä on myös useita muita tärkeitä tehtäviä elimistössämme.
 
Valmisteen B-vitamiinien terveysvaikutuksia:
  • Ginsemax® sisältää kahdeksaa B-vitamiiinia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja niillä on lukuisia tärkeitä tehtäviä elimistössämme. Kaikki B-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi biotiini, niasiini ja tiamiini (B1-vitamiini) edistävät hermoston normaalia toimintaa ja tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa.
  • Riboflaviini eli B12-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • B6-vitamiini, B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistävät normaalia immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Pantoteenihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumustä sekä edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Maissitärkkelys, Korean ginsengin juuriuute (Panax ginseng), Niasiiniamidi, Pantoteenihappo, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Riboflaviini, Tiamiinimononitraatti, Pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Ei suositella henkilöille, joilla on kohonnut verenpaine, veren hyytymishäiriö tai verenohennuslääkitys. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Korean ginsengin juuriuutetta (Panax ginseng) 100 mg, jossa
ginsenosideja 10 mg
Niasiinia (B3) 16 mg*
Pantoteenihappoa (B5) 6 mg*
B12-vitamiinia 2,5 µg*
B6-vitamiinia 1,4 mg*
B2-vitamiinia 1,4 mg*
B1-vitamiinia  1,1 mg*
Foolihappoa 200 µg*
Biotiinia 50 µg*
*100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Käytön rajoituksia
Ginseng-valmisteita ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville eikä myöskään henkilöille, joilla on kohonnut verenpaine, veren hyytymishäiriö tai verenohennuslääkitys
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa