Kelpamax

Jodia sisältävä merilevätabletti

790

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Jodia sisältävät merilevätabletit

Kelpamax merilevätabletit on tarkoitettu ravinnon täydentämiseen. Valmiste sisältää jodia vakioidun määrän 150 µg/tabletti.
Kelpamax-tableteissa on käytetty Skotlannin merivesiltä peräisin olevaa Ascophyllum nodosum -merilevää, joka sisältää luonnollisessa muodossa useita alkuaineita, noin 20 aminohappoa, runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, muun muassa jodia.
 
Merilevä on eräs arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä. Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään.
Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.

Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa.  Jodi edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivista toimintaa. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille.

Jodin saanti ravinnosta on Suomessa väestötutkimusten perusteella liian vähäistä. Vegaani- ja maidotonta ruokavaliota noudattaville suositellaan riittävän jodin saannin turvaamiseksi jodia sisältäviä ravintolisiä, joista saanti ei ruokavalion lisäksi tulisi ylittää ikäryhmäkohtaista suositeltavaa päiväsaantia (50-150 μg/vrk). Jodin kokonaissaanti päivässä mukaan lukien saanti ravinnosta ja ravintolisistä ei saisi ylittää 600 μg/vrk.
(Lähde: Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2015)

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaine E 460, Merilevä (Ascophyllum nodosum), Pintakäsittelyaine E 470b
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Jodia 150 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa