Bodyflex Collagen NivelShot

1990 Norm. 2390ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmiste

Mustaherukan makuinen Bodyflex® Collagen Nivelshot -ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää, hydrolysoitua 1. tyypin Peptan® kollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia. Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia.
Bodyflex® Collagen Nivelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.
 
Peptan® on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa. Peptan® on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

Lisätiedot

Ainesosat
Vesi, Hydrolysoitu Peptan® P kollageeni (sika), Sakeuttamisaine glyseroli, Mustaherukkatiiviste (Ribes nigrum), Magnesiumsitraatti, Säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti, Dekspantenoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Natriumriboflaviini-5’fosfaatti
 
Annostus
30 ml päivässä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 30 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.
 
Vuorokausiannos sisältää 30 ml
Kollageenia 10 000 mg
Magnesiumia 60 mg (16 %*)
B5-vitamiinia 6 mg (100 %*)
B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %*)
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %*)
B1-vitamiinia 1,1 mg (100 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk. Ravistettava.
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa