Calcia 800 Magnesium

990 Norm. 1190ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kalsium-magnesium-tabletit

Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuikäisillä ja keski-iän ylittäneillä henkilöillä, erityisesti naisilla vaihdevuosina. Riittävä kalkin saanti on terveen luuston perusta.
Luumassaa vähentävät muun muassa niukka kalkin saanti, tupakointi, liikunnan puute sekä eräät muut elintapoihin liittyvät tekijät. On erittäin tärkeää huolehtia luuston riittävästä kehittymisestä sen kasvuaikana ja ylläpitää luuston kuntoa ja lujuutta myöhemmin.
Kalsium myös edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä veren hyytymistä.
Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä.
Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine.
Magnesiumin tarve lisääntyy muun muassa raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena.
Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa rauhoittavana aineena.

Lisätiedot

Ainesosat
Kalsiumkarbonaatti, Magnesiumoksidi, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Luontainen appelsiini- ja sitruuna-aromi
 
Annostus
2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Kalsiumia 800 mg (100 %)*
Magnesiumia 350 mg (93 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa