Calcia Pure D

990

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Pureskeltavat kalsium-D-vitamiini-ksylitolitabletit

Kalsium (kalkki) on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi ja normaaliin kasvuun.
Kalsiumin tarve on suurimmillaan kasvuiässä ja erityisesti naisilla 35 ikävuodesta lähtien. Ihmisen luumassa kasvaa ja on suurimmillaan 35-vuotiaana, jonka jälkeen se alkaa vähentyä.
D-vitamiini tehostaa kalkin imeytymistä ja on tärkeä luuston ja hampaiden hyvinvoinnille.
Luumassaa vähentävät niukka kalkin saanti, tupakointi, vähäinen liikunta sekä eräät muut elintapoihin liittyvät tekijät. On erittäin tärkeää huolehtia luuston riittävästä kehittymisestä sen kasvuaikana ja ylläpitää luuston kuntoa ja lujuutta myöhemmin.
 
Ravinnosta saadaan kalkkia lähinnä maitotaloustuotteista kuten maidosta, juustosta ja jogurtista.
Kalsiumin päivätarve on keskimäärin 800 mg, mutta vaihtelee kuitenkin eri ikäryhmissä ja sukupuolen mukaan. Naisilla kalsiumin tarve lisääntyy esim. raskaus- ja imetysaikana sekä vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen. On tärkeää varmistaa riittävä kalkin saanti myös laihdutuksen aikana tai jos ruokavalio sisältää niukasti tai ei lainkaan maitovalmisteita.

Lisätiedot

Ainesosat
Kalsiumkarbonaatti, Makeutusaineet ksylitoli, mannitoli ja asesulfaami K, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Luontainen appelsiini- ja sitruuna-aromi, Kolekalsiferoli
 
Annostus
2 pureskelutablettia päivässä. Tabletit voidaan pureskella tai imeskellä. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Kalsiumia 800 mg (100%)*
D3-vitamiinia 10 µg (200%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa