Calcia 800 Plus

990 Norm. 1190ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kalsium-monivitamiini-monimineraalitabletit

Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuikäisillä ja keski-iän ylittäneillä henkilöillä, erityisesti naisilla vaihdevuosissa. Riittävä kalkin saanti on terveen luuston perusta.
Luumassaa vähentävät mm. niukka kalkin saanti, tupakointi, liikunnan puute sekä eräät muut elintapoihin liittyvät tekijät.
On erittäin tärkeää huolehtia luuston riittävästä kehittymisestä sen kasvuaikana ja ylläpitää luuston kuntoa ja lujuutta myöhemmin.
Magnesium on solujen toiminnalle välttämätön kivennäisaine, joka varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason (mm. urheiltaessa). Magnesiumin tarve lisääntyy mm. raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena. Kalsium ja magnesium ovat tärkeitä luustolle, hampaille, lihaksille ja hermostolle.
Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka on tärkeä mm. luuston, ihon, hiusten ja kynsien kunnolle sekä vastustuskyvylle.
B-ryhmän vitamiinit ovat tärkeitä mm. vasta-aine- ja punasolutuotannolle, proteiini-, hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihdunnalle sekä iholle, lihaksille ja hermostolle.
C-vitamiini lujittaa luustoa ja sidekudoksia sekä on tärkeä antioksidantti, joka lisää vastustuskykyä.
D-vitamiini edesauttaa kalkin imeytymistä ja on tärkeä luuston ja hampaiden hyvinvoinnille.
K-vitamiini edistää luuta tuottavien solujen toimintaa.
Piin on todettu vaikuttavan suotuisasti luuston, nivelkudosten, hiusten, ihon ja kynsien kuntoon.
Boori ja pii edesauttavat kalsiumin kiinnittymistä luustoon, ylläpitävät luuston lujuutta ja kimmoisuutta sekä estävät kalkin liukenemista luustosta.

Lisätiedot

Ainesosat
Kalsiumkarbonaatti, Magnesiumoksidi, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Piimaa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Natriumboraatti, Mangaanisitraatti, Kolekalsiferoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo, Fyllokinoni
 
Annostus
2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Kalsiumia 800 mg (100 %)*
Magnesiumia 350 mg (93 %)*
Sinkkiä 15 mg (150 %)*
Mangaania 2,5 mg (125 %)*
Piimata 32 mg
Booria 3 mg
Dз–vitamiinia 10 μg (200 %)*
B6–vitamiinia 2,2 mg (157 %)*
Foolihappoa 300 μg (150 %)*
C-vitamiinia 60 mg  ( 75 %)*
K-vitamiinia 70 μg   (93 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa