Frantsila Virkistävä jalkavoide

100 ml

1290 Norm. 1590ALENNUS -19%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Luontoäidin virkistävä jalkavoide
auttaa jalkojasi jaksamaan paremmin luonnon tehokkain ja turvallisin keinoin. Siinä käytetyt raaka-aineet hoitavat ja ennaltaehkäisevät suonikohjuongelmia, virkistävät väsyneitä jalkoja ja elvyttävät laskimoverenkiertoa, tehden jaloista samalla raikkaat ja pehmeät

Lisätiedot

Aineosat (85% luomuraaka-aineita):
Kylmäpuristetut ja luonnonmukaisesti viljellyt auringonkukka-, manteli ja jojobaöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita sekä vitamiineja ja ravitsevat siten ihoa.
Öljyihin on uutettu myös fytoterapeuttisia suomen kansanperinteen arvostettuja kasveja (nokkonen, siankärsämö, voikukka, ratamo, iisoppi, kehäkukka, kuisma), jotka antavat jalkavoiteelle verenkiertoa, lymfan kulkua ja ihoa hoitavat vaikutuksensa.
Luomuviljelty hevoskastanja on kansainvälisesti tunnetuin laskimoverenkierron edesauttaja ja suonikohjujen hoitaja.
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sypressi, pelargoni, frankinsensi ja ruusu elvyttävät laskimoverenkiertoa ja antavan jaloille virkistyneen ja raikkaan olon.
Luomumetsän lähdevedellä tislatun luomupiparmintun tislattu kukkaisvesi antaa luonnollisen vesipohjan hoitavalle jalkavoiteelle.
Suomalaiseen kukkaterapiaan perustuvat luonnonmukaiset kukkauutteet siankärsämö, nokkonen, voikukka ja koivu virkistävät ja poistavat turvotusta.
E-vitamiini elvyttää ihoa ja sen kudosta.Käyttöohje:
Levitä voidetta aamuin illoin jalkoihin ja mahdollisille suonikohjualueille.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa