Vivomixx

10 pussia

2790 Norm. 3225ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Erikoisvahva maitohappobakteerivalmiste

VIVOMIXX™ on probioottinen elintarvike, joka sisältää 450 miljardia elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria 8 erilaisesta kannasta. VIVOMIXX™ auttaa säilyttämään suolistoflooran tasapainon.

Lisätiedot

Aineosat
450 miljardia pakastekuivattua maitohappobakteeria ja bifidobakteeria*, maltoosi. (*Streptococcusthermophilus, Bifidobakteeri (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Tuote on laktoositon, gluteeniton ja soijaton sekä väri- ja säilöntäaineeton.
 
Annostus
Suositeltava vuorokausiannos on 1–4 pussia. Liuota pussin sisältö veteen, jogurttiin, mehuun tai mihin tahansa muuhun kylmään hiilihapottomaan juomaan ja nauti välittömästi. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää.    
 
10 pussia per laatikko, 4,4 g per pussi. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä tuote jääkaapissa (2–8 °C), mutta viikko huoneenlämmössä ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Esko Väänänen 27.07.2016

Probiootit ovat vatsalle välttämättömiä. Olen käyttänyt niitä yli 20v. Vivomixx on aivan ehdottomasti ylivertaisen hyvä! Ellei sitten paras ... tähän astisista.