MonizymX10

2490 Norm. 2990ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

10-kertaisesti ruoansulatusentsyymejä

MonizymX10 sisältää aiempaan verrattuna 10-kertaisen määrän ruoansulatusentsyymejä. Kapselin sisältämät entsyymit tukevat kehon omia entsyymejä, jolloin ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti kehon hyödynnettäväksi.
Terve ja toimiva ruoansulatus auttaa pitämään ruokavaliosi niin monipuolisena, kuin itse haluat
 
Ruoansulatusentsyymien tärkeä tehtävä
 
Ihmisen ruoansulatusjärjestelmän eri osissa on entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä: ne huolehtivat ravinnon pilkkoutumisesta sellaiseen muotoon, että keho pystyy hyödyntämään sen. Jotkin entsyymit pilkkovat hiilihydraatteja, kuten laktoosia, kun taas toiset rasvaa tai proteiineja.
Ruoansulatusongelmiin liittyvät selittämättömät oireet saattavat turhaan rajoittaa nauttimasta joitakin terveellisiä ja ravinteikkaita ruoka-aineita, kuten kypsentämättömiä vihanneksia, maitotuotteita, tai kuitupitoisia viljoja siksi, että ne koetaan ”huonosti sulaviksi”. Oireita saattavat olla epämiellyttävät tuntemukset tai kouristukset vatsassa, turvotus, liiallinen kaasunmuodostus jne. 
Kun kehon omaa entsyymituotantoa tuetaan MonizymX10-entsyymikapseleilla, ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti ja terveellisen, monipuolisen ruokavalion ylläpitäminen on helpompaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Entsyymiseos (proteaasi, amylaasi, lipaasi, bromelaiini, alfagalaktosidaasi, sellulaasi, hemisellulaasi, laktaasi, maltaasi, invertaasi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)
 
Annostus
1-3 kapselia päivässä tarpeen mukaan, ruokailun yhteydessä
 
Sisältää 1 kaps.
Proteaasi I 22100 HUT
Proteaasi II 2400 PC
Proteaasi III 24 SAP
Amylaasi I 6300 DU
Amylaasi II 40 AGU
Lipaasi 250 LU
Bromelaiini 4000 FCC
Alfa-galaktosidaasi 100 GalU
Sellulaasi 90 CU
Hemisellulaasi 100 HSU
Laktaasi 290 LacU
Maltaasi 30 DP
Invertaasi 20 INVU

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa