Dida

90 tabl.

2990

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Suoliston hyvinvointiin

Dida™ -tuotteemme auttaa vähentämään suoliston ilmavaivoja ja siitä johtuvaa epämukavaa turvotusta. Tabletit sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän ravinteita, yrttejä ja mausteöljyjä, joilla kaikilla on oma paikkansa suoliston hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Anti-mikrobiset kasviuutteet, kuten timjami ja valkosipuli, auttavat ylläpitämään ruoansulatuskanavan normaalia biosfääriä. Kaneliöljy, fenkoliöljy ja piparminttuöljy auttavat vähentämään ilman muodostusta suolistossa. Tablettien sisältämä niasiini auttaa ylläpitämään limakalvojen hyvinvointia.
 
Suolistomikrobiston epätasapaino heijastuu koko kehoon: Kun haitalliset suolistobakteerit saavat jalansijaa, terveydentila yleensä huononee.
Dida on lukuisten yrttiuutteiden yhdistelmä, joka helpottaa ruoansulatusta, vatsavaivoja ja hiivasyndrooman oireita sekä ehkäisee vatsan turvotusta ja ilmavaivoja.
Tuote auttaa hillitsemään elimistölle haitallisten hiivojen kasvua ja ylläpitää ruoansulatuselimistön tervettä mikrobitasapainoa, mikä vaikuttaa positiivisesti immuunipuolustukseen ja elinvoimaan.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, trikalsiumfosfaatti), oreganouute (Oreganum vulgar L.), oliivinlehtiuute (Olea Europea L.), kehäkukkauute (Calendula Officinalis L.), timjamiuute (Thymus Vulgaris L.), kardemumman siemenuute (Ellateria Cardamomum L.), neilikkauute (Eugenia Caryphyllus L.), valkosipuliuute (Allivum Sativum L.),  pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karnaubvaha),  sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiini (niasiini), kaneliöljy (Cinnamomum Zeylanicum J. Presl.), fenkoliöljy (Foeniculum vulgare Mill.), piparminttuöljy (Mentha x Piperita L.)
 
Annostus
Kuurina 2 tablettia päivässä nesteen kanssa 45 päivän ajan. Tämän jälkeen 1 tabletti päivässä nesteen kanssa.
 
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei alle 11-vuotiaille. Mikäli olet raskaana, imetät tai sinulla on allergioita, keskustele terveydenalan ammattilaisen kanssa tuotteen käytöstä. 
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl. 2 tabl.
Oreganouute (Origanum vulgare L.) 150 mg 300 mg 
Oliivinlehtiuute (Olea europaea L.) 100 mg 200 mg 
Kehäkukkauute (Calendula officinalis L.) 75 mg 150 mg 
Timjamiuute (Thymus vulgaris L.) 75 mg 150 mg
Kardemummauute (Elettaria cardamomum L.) 50 mg 100 mg 
Neilikkauute (Eugenia caryophyllus L.) 50 mg 100 mg
Valkosipuliuute (Allium sativum L.) 33 mg 66 mg 
Kaneliöljy (Cinnamomum zeylanicum J. Presl.) 5 mg 10 mg 
Piparminttuöljy (Mentha x piperita L.) 3 mg 6 mg 
Fenkoliöljy (Foeniculum vulgare Mill.) 3 mg 6 mg 
Niasiini 5,33 mg (33,5%)* 10,66 mg (67%)*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Mies 56v. 29.09.2018

Kärsin jatkuvasti vatsa oireista ja turvotuksesta. Olen nyt käyttänyt tätä kuukauden ja elämänlaatu on parantunut huomattavasti. Olen vähentänyt samalla makean syöntiä ja vältellyt vehnää ja ruista. Vaikka en ole ylipainoinen on painoakin vähentynyt 5 kiloa parissa kuukaudessa. Suosittelen kokeilemaan .