Colonic Plus Maksanpuhdistaja

60 tabl

1190 Norm. 15,-ALENNUS -21%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

* Ylläpitää maksan normaalia toimintaa
* Auttaa maksaa jaksamaan
* Ruoansulatuksen tueksi
* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Lisätiedot

Fysiologiset vaikutukset:

Maksa on tärkeä elin ravintoaineiden hyödyntämisessä ja haitallisten aineiden poistajana. Maksan toiminnan heikkeneminen saattaa ilmetä ruoansulatuskanavan oireiluna, väsymyksenä ja vastustuskyvyn heikkenemisenä.

COLONIC PLUS® Maksanpuhdistaja auttaa maksaa jaksamaan tärkeissä tehtävissään. Valmisteen vaikuttavina ainesosina ovat voikukan juuriuute ja latva-artisokkauute, joka on standardoitu kynariinin ja klorogeenihapon osalta.

Voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusta ja vahvistaa maksaa sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä. Maksan toiminnan tehostumisesta hyötyvät myös mm. iho ja nivelet: iho kirkastuu ja kuona-aineiden kertymisestä johtuneet epämääräiset niveltuntemukset häviävät. Voikukan juuriuutteen vaikutus perustuu pitkälti sen sisältämiin karvasaineisiin.

Latva-artisokkaa pidetään myös maksarohtona. Sen sisältämän kynariinin vaikutusta maksan hyväksi verrataan maarianohdakkeen silymariiniin. Latva-artisokkauute suojaa maksaa, aktivoi maksasolujen uusiutumista, edistää sapen eritystä ja ruoansulatusta sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä. Latva-artisokalla on edullinen vaikutus veren kolesteroliarvoihin. Sen sisältämä kynariini vähentää kolesterolisynteesiä maksassa.

Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhoitohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta.Päiväannos (2-3 tablettia) sisältää:

Voikukan juuriuutetta (Taraxacum officinale) 500 -750 mg
Latva-artisokkauutetta (Cynara scolymus) 500 - 750 mg
jossa kynariinia 12,5 - 18,75 mg
ja klorogeenihappoa 75 - 112,5 mg

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa