E-Epa 650mg 120 kaps

120 kaps.

3390 Norm. 42,-ALENNUS -19%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

E-EPA 500 mg ja 650 mg sisältävät puhdasta etyyli-EPAa eli E-EPAa. Sitä valmistetaan kalan luurankolihaksen öljystä ensin molekyylitislaamalla ja sitten tislaamalla erittäin alhaisessa paineessa. Tässä ns. tyhjiötislauksessa kalaöljyn rasvahappojen koostumus voidaan muuttaa halutuksi ja samalla poistetaan turhat ja haitalliset ainesosat sekä ympäristomyrkyt. Näin EPAa saadaan mahtumaan tuotteeseen 70-90 % ja öljyn laatu on parempaa kuin tavallisissa valmisteissa. E-EPAn väri on vaalempi ja sen haju ja maku miedompi, se aiheuttaa vähemmän röyhtäyksiä ja siinä on vähemmän vierasaineita kuin tavallisissa, pelkästään molekyylitislatuissa tuotteissa.

E-EPAn valmistukseen tarvitaan moninkertainen määrä tavallista kalaöljyä. Toisin sanoen yhden E-EPA-litran valmistukseen kuluu useita litroja perinteistä kalaöljyä. Siksi E-EPA on hiukan kalliimpaa, mutta samalla myös tehokkaampaa ja puhtaampaa. Kun haluamme suuria päiväannoksia tehokasta kalaöljyä, sen on oltava sekä puhdasta että hyvin tiivistettyä. E-EPAssa on huomattavasti vähemmän ympäristöjäämiä kuin kalaruoassa.

Lisätiedot

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. 

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 kaps.) sisältää

Kalaöljyä

josta omega-3-rasvahappoja

josta E-EPAa

722-1444mg

671mg-1342mg

650mg-1300mg

D-vitamiinia

12,5-25 mcg (250-500%*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat: Etyyliesteröity kalaöljytiiviste, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (D-alfa-tokoferoli), kolekalsiferoli

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

LM 19.07.2016

Iho, hiukset ja kynnet pysyvät minulla hyvässä kunnossa E-EPAn avulla. Eipä pää kaljuunnu niin kuin monella muulla ikäiselläni miehellä! Ja mielestäni stressitasot pysyvät yleensä kurissa E-EPAlla. Luultavasti E-EPAsta on paljon muutakin hyötyä terveydelleni.