E-Epa 650mg

3490

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Vahva Omega-3-valmiste

E-EPA 650 mg sisältävää puhdasta etyyli-EPAa eli E-EPAa. Sitä valmistetaan kalan luurankolihaksen öljystä ensin molekyylitislaamalla ja sitten tislaamalla erittäin alhaisessa paineessa. Tässä ns. tyhjiötislauksessa kalaöljyn rasvahappojen koostumus voidaan muuttaa halutuksi ja samalla poistetaan turhat ja haitalliset ainesosat sekä ympäristomyrkyt. Näin EPAa saadaan mahtumaan tuotteeseen 70-90 % ja öljyn laatu on parempaa kuin tavallisissa valmisteissa. E-EPAn väri on vaalempi ja sen haju ja maku miedompi, se aiheuttaa vähemmän röyhtäyksiä ja siinä on vähemmän vierasaineita kuin tavallisissa, pelkästään molekyylitislatuissa tuotteissa.

E-EPAn valmistukseen tarvitaan moninkertainen määrä tavallista kalaöljyä. Toisin sanoen yhden E-EPA-litran valmistukseen kuluu useita litroja perinteistä kalaöljyä. Siksi E-EPA on hiukan kalliimpaa, mutta samalla myös tehokkaampaa ja puhtaampaa. Kun haluamme suuria päiväannoksia tehokasta kalaöljyä, sen on oltava sekä puhdasta että hyvin tiivistettyä. E-EPAssa on huomattavasti vähemmän ympäristöjäämiä kuin kalaruoassa.

Lisätiedot

Ainesosat
Etyyliesteröity KALAöljytiiviste, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli), kolekalsiferoli.
 
Annostus
1-2 kapselia. Ilmoitettua
suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-2 kaps.
Kalaöljytiivistettä 720-1440 mg
josta omega-3-rasvahappoja 665-1330 mg**
josta E-EPAa 650-1300 mg
D-vitamiinia 12,5-25 g (250-500 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
**90 % kalaöljytiivisteen rasvahapoista on omega-3-rasvahappoja.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

LM 19.07.2016

Iho, hiukset ja kynnet pysyvät minulla hyvässä kunnossa E-EPAn avulla. Eipä pää kaljuunnu niin kuin monella muulla ikäiselläni miehellä! Ja mielestäni stressitasot pysyvät yleensä kurissa E-EPAlla. Luultavasti E-EPAsta on paljon muutakin hyötyä terveydelleni.