Bioteekin Omega Duo

120 kaps.

2790 Norm. 45,-ALENNUS -38%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Tärkeimmät omega-3 -rasvahapot ovat eikosapentaeenihappo eli EPA ja dokosaheksaeenihappo eli DHA. EPAn ja DHA:n muodostumista elimistössä estävät monet tekijät, mm. vitamiinien ja hivenaineiden puutostilat, tupakointi, runsas alkoholin käyttö, eläinrasvojen käyttö, stressi, monet lääkeaineet sekä ikä. 


DHA on tärkeä rakenteellinen tekijä varsinkin aivoissa, hermoissa, silmän verkkokalvossa ja eturauhasessa. DHA:sta syntyy myös suojaavia yhdisteitä. 
EPAsta muodostuu elimistön toiminnalle tärkeitä säätelyaineita. 
Koska molemmilla näistä pitkäketjuisista rasvahapoista on omat tärkeät tehtävänsä, kannattaa valita sellainen kalaöljyvalmiste, jossa molempia on jo valmiina. E- eli etyyliesterimuotoiset rasvahapot ovat tehokkaita vaikuttajia elimistössä. 

1 kapseli sisältää 450 mg EPAa ja 200 mg DHA:ta. 
Duon kalaöljy on erittäin puhdasta, mistä kertovat tarkat, jokaisesta tuotantoerästä tehdyt laatuanalyysit. Öljy saadaan puhtaista syvänmeren kaloista mm. sardiineista ja turskista.

Lisätiedot

Annostusohje:

1 kapseli 1–2 kertaa päivässä, niellään kokonaisina runsaan veden kera. Annostusta voi tarvittaessa lisätä. Jos aiheuttaa röyhtäilyä, nautitaan ennen isoa ateriaa.

Gluteeniton, maidoton, laktoositon.

Isoina annoksina voi olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa