Bioteekin Omega Duo

2595 Norm. 3990ALENNUS -35%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vahva ja laadukas kalaöljykapseli

Omega-3-rasvahappojen eli ns. kalaöljyjen terveysvaikutuksista kiinnostuttiin, kun huomattiin paljon kaloja syövien eskimoiden hyvä sydänterveys. Jos ruokavalioon kuuluu vain vähän kalaa, kannattaa päivittäin nauttia kalaöljykapseleita ja lisätä siten ravinnon EPAn (=eikosapentaeenihappo) ja DHAn (=dokosaheksaeenihappo) saantia puhtaasti ja turvallisesti.
 
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Omega DUO on vahva omega-3-valmiste jonka avulla varmistat riittävän EPAn ja DHAn saannin puhtaasti ja turvallisesti. Tuote sisältää tasapainoisesti EPA:a ja DHA:ta, yhteensä 650 mg/kaps.
 
Omega DUO on ympäristösertifioitu Friend of the Sea -valmiste eli se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Siten se on myös ekologinen valinta.

Lisätiedot

Ainesosat
Etyyliesteröity kalaöljytiiviste (mm. sardelleista, sardiineista ja turskasta), Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Kosteudensäilyttäjä (glyseroli), d-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini soijasta)
 
Annostus
1 kapseli 1–2 kertaa päivässä, niellään kokonaisina runsaan veden kera. Annostusta voi tarvittaessa lisätä. Jos aiheuttaa röyhtäilyä, nautitaan ennen isoa ateriaa.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps. 2 kaps.
Omega-3-rasvahapot 650 mg 1300 mg
– josta eikosapentaeenihappoa (E-EPA) 450 mg 900 mg
– josta dokosaheksaeenihappoa (E-DHA) 200 mg 400 mg
E-vitamiini 6,5 mg 13 mg
 
Käyttörajoitukset
Isoina annoksina voi olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Gluteeniton, maidoton, laktoositon.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa