Bio-Glandin EPA+DHA

2790 Norm. 3090ALENNUS -10%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bio-Glandin™ EPA+DHA - kahta välttämätöntä rasvahappoa ja GLA:ta

Bio-Glandin™ EPA+DHA:ssa yhdistyvät omega-3- ja omega-6-rasvahappojen hyödyt. Saamme omega-6:tta kasviksista ja vihanneksista sekä omega-3:a kalasta (erityisesti rasvaisesta kalasta kuten lohi, silli ja makrilli). Jokainen Bio-Glandin™ EPA+DHA -kapseli sisältää korkealaatuista kalaöljyä, jossa on omega-3-rasvahappoja, EPA:ta (eikosapentaeenihappo) ja DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), sekä purasruohonsiemenöljyä (Borago officinalis), joka on luonnon rikkain GLA:n (gammalinoleenihappo) lähde.
 
Bio-Glandin™ EPA+DHA on hyvin imeytyvä valmiste, sillä sen sisältämät rasvahapot ovat vapaiden rasvahappojen muodossa. Yleensä rasvahapot ovat triglyseridien muodossa, jotka ruoansulatusentsyymi lipaasin täytyy ensin ohutsuolessa pilkkoa vapaiksi rasvahapoiksi, ennen kuin ne voivat imeytyä. Bio-Glandin™ EPA+DHA:n sisältämät rasvahapot ovat siis elimistölle helposti käsiteltävässä olevassa muodossa, eikä niiden pilkkomiseen ennen imeytymistä tarvita ruoansulatusentsyymeitä.

Lisätiedot

Ainesosat
Purasruohonsiemenöljyä (Borago officinalis), kalaöljyä (vähintään 80% vapaina rasvahappoina), kapselin kuori (liivate), kosteuden säilyttäjä (glyseroli).
 
Annostus
1-3 kapselia päivässä aikuisille.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-3 kaps. 
Purasruohonsiemenöljyä 360-1080 mg 
-josta GLA:ta (omega 6) 72-216 mg
Kalaöljyä (65 % omega 3) 140-420 mg
josta EPA 52-156 mg 
sekä DHA:ta 32-96 mg 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa