Omegat 140+60 kaps.

200 kaps.

2690

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

ÖLJYT TASAPAINOON
Olet todennäköisesti kuullut ja lukenut paljon välttämättömien rasvahappojen hyödyistä.
Syyttä eivät asiantuntijat kautta maailman ylistä Omega -rasvahappojen laajoja vaikutuksia terveyteen - on sitten kyse sairauksien ehkäisystä tai täsmähoidosta. Ihminen ei kykene itse elimistössään valmistamaan Omega -sarjan rasvahappoja; siksi niitä kutsutaan välttämättömiksi rasvahapoiksi. Ihmiskehon on terveenä pysyäkseen saatava niitä riittävästi. Monipuolinen ja puhdas ruokavalio on hyvä perusta rasvahappojen saannille mutta monet tekijät kuten kiire, epäsäännölliset elintavat, mieltymykset, yliherkkyydet, sairaudet jne. voivat asettaa rajoituksia.
Kiinteissä rasvoissa on pääasiassa tyydyttyneitä rasvahappoja, kun taas nestemäisissä rasvoissa on enemmän tyydyttämättömiä rasvahappoja.

Lisätiedot

OMEGA-3,-6,-7 vai -9 -RASVAHAPPO?
Omega -rasvahappoja on useita laatuja eri tarpeisiin. Se, että saat riittävästi toista, ei tarkoita sitä, että tulet toimeen ilman toista.
Tärkeää on myös rasvahappojen tasapaino. Puute aiheuttaa ja pahentaa monia oireita. Ihon kimmoisuus häviää, se kuivuu, kutiaa, tulehtuu, syntyy aknea, limakalvot herkistyvät, fyysinen ja psyykkinen yleiskunto heikkenee, verenpaine ja kolesteroli kohoavat, haavat paranevat huonosti, muisti heikkenee, hiukset lähtevät.
Monesti puutosoireet johtuvat siitä, että välttämättömien rasvahappojen puute on aiheuttanut solujen toiminnassa häiriöitä ja sairastumista. Välttämättömät rasvahapot ovat kaikkien solujemme rakenneosia. Kehon tulee siis saada riittävästi ja oikeassa suhteessa kaikkia Omegasarjan rasvahappoja.

ELINTÄRKEÄT ÖLJYT TASAPAINOSSA
Omegat sisältää rasvahappoja kaikista tärkeistä omegaryhmistä. Jättihelokin, pellavansiemenen, tyrnin, kalan ja herukansiemenen sisältämät öljyt kattavat erinomaisesti kaikkien omegaryhmien rasvahappojen saannin luonnollisesti ja oikeassa suhteessa.
Tuotteeseen on myös lisätty meille suomalaisille niin tärkeät D- ja E-vitamiinit. Luonnollisen puhtauden ja säilyvyyden takia myös pehmytkapseli on valmistettu kasviraaka-aineista ilman liivatetta!

Omegat -suojaa-vahvistaa-uudistaa Omegat on alan asiantuntijoiden kehittämä kokonaisvaltainen rasvahappovalmiste. Kaikki omegaryhmän rasvahapot yhdessä, oikeassa suhteessa toisiinsa, parhaista raaka-aineista - siinä "kuningasajatus", jonka eteen on tehty vuosien tuotekehitystyötä. Nyt se on valmis.

OMEGA-3 Kalaöljyn ja herukan- ja pellavansiemenöljyn sisältämät EPA- ja DHA-rasvahapot ovat ensiarvoisen tärkeitä aivojen, hermoston ja sydämen toiminnoille. EPA ja DHA on osoitettu tehokkaiksi myös ihon ja ihotautien hoidossa. EPA ja DHA -rasvahapot tulivat yleiseen tietouteen tutkittaessa eskimoiden terveyttä. Eskimoilla ei esiinny sydän- ja verisuonitauteja nimeksikään. On myös yleisesti tiedossa, että mitä enemmän aivojen solukalvoilla on omega-3-rasvahappoja, sitä parempi se on psyykelle. EPA ja DHA eivät aiheuta kala-allergian oireita, sillä reaktio johtuu kalan "lihan" valkuaisaineista, ei kalan rasvahapoista.

OMEGA-6 Jättihelokin-, herukansiemen- ja pellavansiemenöljyn sisältämät omega-6 -ryhmän rasvahapot omaavat korkean GLA (gammalinoleenihappo)-pitoisuuden. GLA vaikuttaa suotuisasti hormonitoimintaan sekä vahvistaa, korjaa ja suojaa herkkää, kuivunutta ihoa estäen myös sen vanhenemista. Myös hiustenlähtö voi olla GLA:n puutteen aiheuttamaa. Omega-6 -rasvahappojen tiedetään myös lisäävän keskittymis- ja oppimiskykyä.

OMEGA-7 ja -9 Tyrniöljy omaa korkean palmitoleenihappopitoisuuden, joka suojaa ja vahvistaa limakalvoja ja ihoa edistäen niiden uusiutumista. Tyrniöljyn sisältämät aineet toimivat ennaltaehkäisevinä ja suojaavina ravintolisinä yleiskunnon kohottajina. Tyrniöljyn rasvahapot ja kasvisterolit vaikuttavat lisäksi suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan.D- ja E -vitamiinit
D- ja E -vitamiinin hyödyistä on kirjoiteltu viime aikoina paljon. D-vitamiini toimii elimistössä hormonina, jolla on erittäin monia terveyttä ylläpitäviä ja edistäviä vaikutuksia. Se estää mm. luukatoa ja paksusuolen ja eturauhasen syöpää. Suomen reumaliitto on vedonnut sosiaali- ja terveysministeriöön, jotta D-vitamiinia alettaisiin lisätä elintarvikkeisiin, koska Suomen väestö ei saa sitä ravinnosta suositeltua määrää. Yhdessä D- ja E-vitamiinit auttavat Omega-ryhmän rasvahappojen imeytymistä kehoon merkittävästi.

Annostus: 2 kapselia päivässä

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa