Bio-Marin Plus

180+30 kaps

2990 Norm. 38,-ALENNUS -21%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Suojaa sydäntäsi ja niveliäsi Omega-3-rasvahapoilla.
Kalaöljy suojaa sydäntä ja verisuonia sekä huoltaa niveliä vahvistamalla mm. kehon omia tulehdusta estäviä mekanismeja. Kalaöljy vapaina rasvahappoina laskee verisuonia ahtauttavien rasvojen, triglyseridien, pitoisuutta veressä merkittävästi suomalaisen tutkimuksen mukaan.
Bio-Marin Plussan sisältämät vesiliukoiset B-vitamiinit; foolihappo ja B12-vitamiini ovat tärkeitä sydämelle ja verenkierrolle, sillä ne laskevat yhdessä erityisen tehokkaasti sepelvaltimotaudin ja aivohalvauksen riskitekijänä pidetyn homokysteiinin pitoisuutta veressä. Haitallisen homokysteiinin pitoisuus veressä on meillä suomalaisilla Euroopan korkein maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan.
Lisäksi kalaöljy vapaina rasvahappoina yhdessä B12-vitamiinin kanssa vähensi myös kuukautisten aiheuttamia vaivoja. Foolihappoa suositellaan hedelmällisessä iässä oleville naisille, myös raskauden aikana.

Lisätiedot

Yliannostuksen vaaraa ei ole, sillä Bio-Marineista on poistettu rasvaliukoiset A- ja D- vitamiinit, joten tuotteet sopivat pakkaukseen merkityillä vuorokausiannoksilla ympärivuotiseen käyttöön. Mitään taukoja ei tarvitse pitää.

Tehokapseli Bio-Marin Plus
Bio-Marin Plus-kapselit sisältävät foolihappoa ja B12- vitamiinia sekä suoraan elimistöön imeytyvää kalaöljyä vapaina rasvahappoina, tavallisista kalaöljyistä poiketen. Siksi Bio-Marin Plus vaikuttaakin nopeasti jo muutamalla kapselilla päivässä.Annostus:
2 kapselia päivässä

Valmistaja: Pharma Nord

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa