Omegat 3-6-7-9

2690 Norm. 36,-ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

ELINTÄRKEÄT ÖLJYT TASAPAINOSSA

Omegat sisältää rasvahappoja kaikista tärkeistä omegaryhmistä. Jättihelokin, pellavansiemenen, tyrnin, kalan ja herukansiemenen sisältämät öljyt kattavat erinomaisesti kaikkien omegaryhmien rasvahappojen saannin luonnollisesti ja oikeassa suhteessa.

OMEGA-3 Kalaöljyn ja herukan- ja pellavansiemenöljyn sisältämät EPA- ja DHA-rasvahapot ovat ensiarvoisen tärkeitä aivojen, hermoston ja sydämen toiminnoille. EPA ja DHA on osoitettu tehokkaiksi myös ihon ja ihotautien hoidossa. EPA ja DHA -rasvahapot tulivat yleiseen tietouteen tutkittaessa eskimoiden terveyttä. Eskimoilla ei esiinny sydän- ja verisuonitauteja nimeksikään. On myös yleisesti tiedossa, että mitä enemmän aivojen solukalvoilla on omega-3-rasvahappoja, sitä parempi se on psyykelle. EPA ja DHA eivät aiheuta kala-allergian oireita, sillä reaktio johtuu kalan "lihan" valkuaisaineista, ei kalan rasvahapoista.

OMEGA-6 Jättihelokin-, herukansiemen- ja pellavansiemenöljyn sisältämät omega-6 -ryhmän rasvahapot omaavat korkean GLA (gammalinoleenihappo)-pitoisuuden. GLA vaikuttaa suotuisasti hormonitoimintaan sekä vahvistaa, korjaa ja suojaa herkkää, kuivunutta ihoa estäen myös sen vanhenemista. Myös hiustenlähtö voi olla GLA:n puutteen aiheuttamaa. Omega-6 -rasvahappojen tiedetään myös lisäävän keskittymis- ja oppimiskykyä.

OMEGA-7 ja -9 Tyrniöljy omaa korkean palmitoleenihappopitoisuuden, joka suojaa ja vahvistaa limakalvoja ja ihoa edistäen niiden uusiutumista. Tyrniöljyn sisältämät aineet toimivat ennaltaehkäisevinä ja suojaavina ravintolisinä yleiskunnon kohottajina. Tyrniöljyn rasvahapot ja kasvisterolit vaikuttavat lisäksi suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan.

Lisätiedot

Ainesosat
Kylmäpuristettu helokinsiemenöljy, mustaherukansiemenöljy, liivate (sika), tyrnimarjaöljy pellavansiemenöljy, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kalaöljy, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini).
 
Annostus
2 kapseliä päivässä
 
Vuorokausiannos sisältää 2 kaps.
Kylmäpuristettu helokinsiemenöljy 440 mg
Mustaherukasiemenöljy 260 mg
Tyrnimarjaöljyä 164 mg
Pellavansiemenöljy 160 mg
Kalaöljy 50 mg
Jotka sisältävät
Tyydyttyneitä rasvahappoja  127 mg
Kertatyydyttyneitä rasvahappoja 196 mg
josta omega – 7 rasvahappoja 66 mg
josta omega – 9 rasvahappoja 130 mg
Monityydyttyneitä rasvahappoja 737 mg
josta omega – 3 rasvahappoja 164 mg
josta ALA 134 mg
josta EPA  18 mg
josta DHA  12 mg
josta omega – 6 rasvahappoja 523 mg
josta LA 469 mg
josta GLA 54 mg
E – vitamiini 5 mg 5 mg (42%*)
D -vitamiini 3 µg (60%*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Valmistettu Suomessa.
Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa