Bio-Marin Plus

2790 Norm. 3590ALENNUS -22%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Suojaa sydäntäsi ja niveliäsi Omega-3-rasvahapoilla.

Kalaöljy suojaa sydäntä ja verisuonia sekä huoltaa niveliä vahvistamalla mm. kehon omia tulehdusta estäviä mekanismeja. Kalaöljy vapaina rasvahappoina laskee verisuonia ahtauttavien rasvojen, triglyseridien, pitoisuutta veressä merkittävästi suomalaisen tutkimuksen mukaan.
 
Bio-Marin Plussan sisältämät vesiliukoiset B-vitamiinit; foolihappo ja B12-vitamiini ovat tärkeitä sydämelle ja verenkierrolle, sillä ne laskevat yhdessä erityisen tehokkaasti sepelvaltimotaudin ja aivohalvauksen riskitekijänä pidetyn homokysteiinin pitoisuutta veressä. Haitallisen homokysteiinin pitoisuus veressä on meillä suomalaisilla Euroopan korkein maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan.
Lisäksi kalaöljy vapaina rasvahappoina yhdessä B12-vitamiinin kanssa vähensi myös kuukautisten aiheuttamia vaivoja. Foolihappoa suositellaan hedelmällisessä iässä oleville naisille, myös raskauden aikana.

Lisätiedot

Ainesosat
Hydrolysoitu kalaöljy, kapselin kuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kiinteyttämisaine (piidioksidi), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo), syanokobalamiini (B12-vitamiini).
 
Annostus
1-3 kapselia päivässä, tarpeen mukaan. Kapselit nieltävä kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jo jostain syystä heikentynyt.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-3 kaps.
Kalaöljyä (vapaina rasvahappoina) 500-1500mg
Omega-3-rasvahappoja 325-975mg
Josta EPA 190-570mg
DHA 110-330 mg
Foolihappoa 100-300 µg (50%-150%)*
B12-vitamiinia 1-3 µg (40%-120%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Säilytys
Huoneenlämmössä suojassa auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa