Efamol

120 kaps.

29,- Norm. 37,-ALENNUS -22%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Terve ja kaunis iho tarvitsee huolenpitoa kaiken ikää. Efamol sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia ihon hyvinvointiin. GLA saadaan patentoidusta Rigel-helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea. Rigel-lajike on patentoitu vain Efamolin käyttöön.

Efamol sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia, jotka vaikuttavat ihon hyvinvointiin. GLA saadaan patentoidusta Rigel-helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea. Rigel-lajike on patentoitu vain Efamolin käyttöön. Efamol-tuotteiden laadun takeena on useita tekijöitä. Patentoitu Rigel-öljy, joka sisältää GLA:ta 33 % enemmän kuin muut helokkiöljyt. Vahvempi öljy tarkoittaa pienempää päiväannosta. Teho on osoitettu yli 300 kliinisellä tutkimuksella. Farmaseuttinen laatu - valmistus GMP:n mukaisesti (Lääkkeiden hyvät tuotantotavat: Good Manufacturing Practises). Rigel-helokkikasvin tarkasti kontrolloitu sopimusviljely, samaa viljelijää on käytetty jo 40 vuoden ajan. Luonnonmukainen ja alhaisessa lämpötilassa puristettu öljy. Koska öljyä ei ole puhdistettu kemiallisesti eikä jatkojalostettu, pysyy se samanlaisena kuin siemenessä. Efamolin sisältämän Rigel-helokkiöljyn jokaisen erän puhtaus analysoidaan, eikä se sisällä ympäristömyrkkyjäämiä.
Vakioitu koostumus: Jokainen kapseli sisältää helokkiöljyä 1000 mg, josta GLA:ta 115 mg ja E-vitamiinia 10 mg. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.
Jo vuosikymmeniä naiset ympäri maailman ovat luottaneet Efamoliin. Muun muassa Kanadassa Efamol on hyväksytty kutiavan atooppisen ihon hoitotuotteeksi.

Lisätiedot

Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Ensimmäisten 12 viikon aikana annos kolminkertaistetaan. Tärkeiden rasvahappovarastojen palauttamiseen menee useita viikkoja, siksi alkuvaiheessa suositellaan korkeampaa annostusta.

3-8-vuotiaat lapset: 1 kapseli päivässä.

Kapselit niellään kokonaisina, pureskellaan tai avataan ja sekoitetaan ruokaan tai juomaan. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Jos sinulla on epilepsia, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

1 kapseli sisältää: helokkiöljyä 1000 mg, josta omega-6-rasvahappoja 755 mg, josta GLA:ta 115 mg, E-vitamiinia 10 mg (83% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 Ainesosat: Efamol Rigel-helokkiöljy (Oenothera biennis), liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti.

 

Tuote on säilytettävä kuivassa huoneenlämmössä ja pienten lasten ulottumattomissa.

 

 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa