Karpalact Strong

2390

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Karpalact Strong - Vahva karpalouutekapseli virtsateiden hyvinvointiin

Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia tehoaineita ovat sen sisältämät ns.proantosyanidiinit. Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa em. tehoaineiden aktiivisuus heikkenee merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta. Karpalolisiä valittaessa onkin tärkeää kiinnittää huomiota aktiiviaineiden huolelliseen suojaamiseen. Vain hyvin imeytyvistä ja aktiivissuutensa säilyttävistä ravintolisistä on käyttäjälleen hyötyä.
 
KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy aina virtsaan asti. Vaikutus on myös tutkitusti pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset ainesosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.
 
Huolella valitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. KarpaLact Strong -kapseleiden maitohappobakteerikannat on eristetty alunperin nimenomaan ihmisen suolistosta. Siksi ne viihtyvät hyvin elimistössämme ja tuottavat aktiivisesti mm. maitohappoa, lyhytketjuisia rasvahappoja ja monia muita tärkeitä suolistobakteerien aineenvaihduntatuotteita.

Lisätiedot

Ainesosat
Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.
 
Annostus
1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 - 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa 500 - 1000 mg
- proantosyanidiineja 36 - 72 mg
Maitohappobakteereita* 0,5 - 1 mrd. cfu
 
Käyttörajoitukset
KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.
 
Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa