Urisan

1390

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Karpalo-inuliinitabletit

Urisan® karpalo-inuliinitabletit sisältävät patentoitua Cran-Max® -karpalotiivistettä sekä inuliinia.
Karpalotiivisteen valmistuksessa on käytetty hyväksi koko marja ja se on vakioitu orgaanisten happojen ja antosyanidien suhteen. Uute on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanvassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen.
 
Cran-Max® -karpalotiivisteen sisältämät tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja tiivisteen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla.
Inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään.

Lisätiedot

Ainesosat
Inuliini, Cran-Max® -karpalouute, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
2 tablettia päivässä. Tabletit niellään nesteen kera. Tarvittaessa tabletit voi puolittaa tai pureskella pienemmäksi. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltänne karpalovalmisteen yhteensopivuus käyttämienne reseptilääkkeiden kanssa.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Inuliinia 960 mg
Cran-Max® -karpalotiivistettä 500 mg
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa