Tolonen Berberin + Kromi

2990 Norm. 3990ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Sokerin heittely kuriin

Tolonen Berberin 500 mg + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesterolilääkkeiden kanssa.
 
Berberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tolonen -valmisteen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta. Suositeltava vuorokausiannos on 2-3 tablettia ja suositeltu vuorokausiannos sisältää 1000-1500 mg berberiiniä sekä 34-51 µg kromia.

Lisätiedot

Ainesosat
Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.
 
Annostus
2-3 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
 
Vuorokausiannos sisältää 2-3 tabl.
Berberiiniä 1000-1500 mg
Kromi 34-51µg (85-128%)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Lea 13.07.2018

Itselläni toimii niin hyvin diabeteslääkkeenä,etten tarvitse enään muuta! Tosin ruokavalion kanssa!