Tolonen Berberin + Kromi

2590 Norm. 3450ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Elämä heittelee - sokerit ei!

Tolonen Berberin 500 mg + Kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesterolilääkkeiden kanssa. Berberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tolonen -valmisteen berberiini valmistetaan Berberis aristata -kasvin juuresta.

Lisätiedot

Ainesosat

Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.

Annostus

2-3 tablettia ja suositeltu vuorokausiannos sisältää 1000-1500 mg berberiiniä sekä 34-51 µg kromia. Ei suositella raskaana oleville eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Mikäli käytössäsi on vakituisia lääkkeitä, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kehitetty Suomessa.

VEGAANINEN GLUTEENITON LAKTOOSITON HIIVATON SOIJATON

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Lea 13.07.2018

Itselläni toimii niin hyvin diabeteslääkkeenä,etten tarvitse enään muuta! Tosin ruokavalion kanssa!