Magnex sitraatti + B6 375mg

990 Norm. 1090ALENNUS

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

VAHVA MAGNESIUM-B6-VALMISTE

Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa. 

Magnesium+B6-vitamiiniyhdistelmä on sopiva urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

B6-vitamiinilla on muitakin tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se edistää mm. veren punasolujen muodostusta, immuunijärjestelmän toimintaa, hermojärjestelmän toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä.

Lisätiedot

Ainesosat
Magnesiumsitraatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väri (titaanidioksidi),  pyridoksiinihydrokloridi.
 
Annostus
2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Magnesium 375 mg
B6-vitamiini 3,0 mg
 
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa