Bertil's Kelasin Kupari

1070

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bertil's Kelasin Kupari - Vatsaystävällinen vaihtoehto

Bertil's Kupari on erinomainen valmiste kuparin saannin lisäämiseen.
Kupari ja rauta ovat tiivis pari elimistön hapenkuljetuksessa. Niiden vaikutukset ovat samankaltaiset ja usein elimistömme myös tarvitsee niitä sopivasti yhdessä.
 
Kuparia tarvitaan ihon ruskean pigmenttiaineen, melaniinin, rakennusaineeksi. Ihon ruskettuessa melaniinin määrä lisääntyy ja samalla kuparin tarve kasvaa. Melaniini suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Kupari sopii auringonpalvojille myös siksi, että se suojaa soluja hapettumisstressiltä.
 
Kupari esiintyy useiden entsyymien osana. Kuparia tarvitaan mm. sidekudoksen ylläpitoon eri kudoksissa. Sidekudoksen (kollageenin) merkitys korostuu mm. nivelissä ja ihossa.
Kuparia suositellaan myös sinkin kaveriksi silloin, kun sinkkilisää nautitaan jostain syystä pitkäaikaisesti reilulla annoksella.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini, selluloosajauhe), kuparibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
 
Kelatoidun kuparin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.
 
Annostus
 Yli 4-vuotiaille 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. 
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Kuparia 2 mg (200 %*)
 
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa