Evonia Hair Booster

1790 Norm. 2560ALENNUS -30%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Betasitosteroli-koliini-sinkki-vitamiinitabletit

Hillitsee miestyyppistä hiustenlähtöä, sopii myös naisille. Miessukuhormonien (testosteroni) voimakas vaikutus hiustuppiin välittyy DHT:n eli dihydrotestosteroni-hormonin välityksellä. Kaljuuntumisprosessissa testosteroni muuttuu kehossa dihydrotestosteroniksi (DHT). Hiustenlähdön syyt ovat moninaiset ja usein taustalla on päänahan tulehdustila, joka aiheuttaa hiustenlähtöä lisäten DHT:n vaikutusta. Hiusten harveneminen ja kaljuuntuminen liittyy voimakkaasti myös perintötekijöihin.
 
Betasitosterolia sisältävillä valmisteilla on todettu olevan positiivista vaikutusta miestyyppiseen hiustenlähtöön.
Evonia® Hair Booster ravintolisä sisältää juuri oikeat ravintoaineet hiustenlähtöä vastaan, hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille.
Valmiste sisältää tarkkaan valitut ravintoaineet hillitsemään testosteronin muuttumista DHT:ksi – kasvisteroleja, erityisesti betasitosterolia ja muita kasvisteroleja kuten kampesterolia, sitostanolia ja kampestanolia sekä lisäksi vihreä tee -uutetta, koliinia, sinkkiä, niasiinia ja biotiinia, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina.
Tuotteen betasitosteroli on vaikuttava aine, jolla on merkitystä DHT:n estäjänä hiustenlähdölle hilliten testosteronin muuttumista DHT:ksi. Myös vihreä tee -uutteella on vaikutusta DHT:n estämiseen. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina ja sinkki on tärkeä kivennäisaine hiustupen normaalille muodostumiselle ja se torjuu hiustenlähtöä.
 
Kehitetty Suomessa yhteistyössä HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa

Lisätiedot

Ainesosat
Kasvisterolivalmiste (betasitosteroli, kampesteroli, sitostanoli, kampestanoli), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Vihreä tee -uute (Camellia sinensis), Antosyaniinivärit mustaporkkanauute ja antosyaaniuute, Sinkkisitraatti, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Koliinibitartraatti, Nikotiiniamidi, Aromi vanilliini, D-biotiini
 
Annostus
1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Kasvisteroleja 400 mg
Vihreä tee-uutetta 100 mg
Sinkkiä 10 mg (100%)*
Koliinia 10 mg
Niasiinia (B3) 18 mg (113%)*
Biotiinia 100 μg (200%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Ari 11.05.2018

Erittäin hyvä tuote tehoa on