SkinGain Original

30 annospussia

2795 Norm. 3790ALENNUS -26%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Skingain original - C-vitamiinia sisältävä klassikko kollageenituote

Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.
 
Kollageenin ja muiden ihon rakennusaineiden saaminen ravintolisien muodossa on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi torjua ihon ennenaikaista vanhenemista ja rappeutumista. Tästä aiheesta on julkaistu useita kliinisiä tutkimuksia. Norjassa tehdyn kliinisen tutkimuksen tulosten mukaan tyypin 1. ja 2. hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä Skingain voi parantaa ihon ikääntymisen tekijöitä. Tutkimuksessa havaittiin Skingainin päivittäisen nauttimisen lisäävän huomattavasti ihon kollageenipitoisuutta 4, 8 ja 12 viikon kuluessa. Myös ihon kimmoisuus parani merkittävästi jo ensimmäisen 4 viikon jälkeen. Kollageenipitoisuuden kasvu verinahassa mitattiin tutkimuksessa ja havaittiin ihon kiinteytyneen sekä ryppyjen ja juonteiden vähentyneen.

Lisätiedot

Ainesosat
Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuuden-
säätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).
 
Annostus
1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n.200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 annospussi 2 annospussia
Kollageenia (I-tyypin) 4783 mg 9566 mg
Kollageenia (II-tyypin) 287 mg 574 mg
C-vitamiinia 50 mg (62,5 %) 100 mg (125 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Muuta huomioitavaa
Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä