SkinGain Original

30 annospussia

2790 Norm. 4480ALENNUS -38%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Iho uudistuu jatkuvasti läpi elämän. Tämä uudistuminen on voimakkainta lapsuudessa ja murrosikäisenä, mutta iän myötä tämä prosessi heikkenee. Tämä on luonnollinen prosessi, mutta erilaiset ulkoiset tekijät nopeuttavat prosessia. Näitä ovat UV-valolle altistuminen, kemialliset epäpuhtaudet ja esimerkiksi tupakointi.  Suojautuminen UV-valolta ja kemiallisilta epäpuhtauksilta on ensimmäinen puolustuslinja ennenaikaista vanhenemista vastaan. Ravitsemus vaikuttaa myös ihon kykyyn uudistua, koska kaikki elimistön prosessit ovat riippuvaisia ​​riittävästä määrästä ravinteita solutasolla.

Ikääntymiseen liittyy läheisesti vähentynyt elimistön oma kollageenin tuotanto sekä kollageenia hajottavien entsyymien lisääntynyt tuotanto ihon sidekudoksessa ja verinahassa. Ihon ennenaikainen vanheneminen johtaa sen yleiseen ohenemiseen, ryppyjen ja uurteiden muodostumiseen sekä ihon kimmoisuuden ja kosteuden vähenemiseen.

Skingain uudistaa ihoa

Kollageenin ja muiden ihon rakennusaineiden saaminen ravintolisien muodossa on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi torjua ihon ennenaikaista vanhenemista ja rappeutumista. Tästä aiheesta on julkaistu useita kliinisiä tutkimuksia. Norjassa tehdyn kliinisen tutkimuksen tulosten mukaan tyypin 1. ja 2. hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä Skingain voi parantaa ihon ikääntymisen tekijöitä. Tutkimuksessa havaittiin Skingainin päivittäisen nauttimisen lisäävän huomattavasti ihon kollageenipitoisuutta 4, 8 ja 12 viikon kuluessa. Myös ihon kimmoisuus parani merkittävästi jo ensimmäisen 4 viikon jälkeen. Kollageenipitoisuuden kasvu verinahassa mitattiin tutkimuksessa ja havaittiin ihon kiinteytyneen sekä ryppyjen ja juonteiden vähentyneen. Myös ihon silmämääräinen tarkastus paljasti ihon kimmoisuuden parantuneen, mikä näkyi varsinkin ihon sileytenä ja sen kosteustasapainon paranemisena.

Skingain lisää kollageenin tuotantoa

Selitys Skingainin positiiviselle vaikutukselle kollageenin osalta on sen käynnistämä elimistön oman kollageenituotannon lisäys. Keho alkaa tuottaa uutta, ehjää kollageenia, mikä vahvistaa ihon sidekudosta.

On myös pystytty osoittamaan, että hydrolysoituun kollageeniin yhdistetty C-vitamiini ja muut ravintoaineet pystyvät vähentämään ihon pigmentaatiota, koska kollageenisynteesin lisäksi nämä säätelevät melaniinisynteesiä ja tällä tavoin vähentävät maksaläiskien muodostumista.

Kollageenityyppien ero

Skingain on Suomen markkinoiden ainoa kollageenivalmiste, joka sisältää sekä tyypin 1. että 2. kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni. Skingain edistää siis tehokkaasti myös nivelten hyvinvointia.

Lisätiedot

AINESOSAT

Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuuden-
säätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).

MUUTA HUOMIOITAVAA

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa