Melatosell Long Melatoniini 1,9 mg

695 Norm. 750ALENNUS

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Melatoniinitabletit

Melatoniini on uni-valverytmin säätelyyn osallistuva hormoni, jota erittyy pääosin aivojen käpyrauhasesta. Valon määrä vaikuttaa melatoniinin erittymiseen. Yöllä ja talviaikaan sitä erittyy eniten. Erittyminen on yksilöllistä ja myös ikä vaikuttaa siihen. Pikkulapsilla melatoniinia erittyy runsaasti, mutta iän myötä melatoniinin erittyminen vähenee, samoin kuin muun muassa stressin ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.
 
Melatosell® Long -valmisteella voidaan ravitsemuksellisesti korvata elimistön omaa vähentynyttä melatoniinin eritystä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, sillä se valmistaa kehoa nukkumiselle laskien kehon lämpötilaa ja vireystasoa. Melatoniini parantaa unen laatua eikä aiheuta aamuväsymystä.
Melatoniinivalmistetta voi käyttää myös aikaerosta johtuvaan nukahtamisongelmaan. Tällöin sitä otetaan useampana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Melatoniini palauttaa elimistön oman sisäisen vuorokausirytmin.
 
Melatosell® Long sisältää 1,9 mg melatoniinia / tabletti. Pitkävaikutteinen tabletti ei hajoa heti joutuessaan ruoansulatusnesteiden kanssa tekemisiin, vaan tabletista muodostuu geelimäinen massa, josta melatoniini vapautuu vähitellen ruoansulatuskanavassa. Näin melatoniinin vaikutus kestää pidempään.
 
Valmistetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa ei suositella.

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Melatoniini
 
Annostus
Nukahtamiseen 1 tabletti päivässä illalla ennen nukkumaanmenoa.*)
Aikaerosta johtuvaan nukahtamisongelmaan: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaaensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä.**)
 
*) Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.
**) Edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Melatoniinia 1,9 mg

 

Valmistettu Suomessa
Gluteeniton, laktoositon, hiivaton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa