NivelTeho

2890 Norm. 3450ALENNUS -16%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

NivelTeho antaa rakennusaineita ja voitelua niveliin kuntoilijoille ja ikääntyville

NivelTeho edistää nivelterveyttä yleisesti ja rustokollageenin muodostumista monipuolisella aktiiviaineiden yhdistelmällään.Sen kuusi aktiiviainetta ovat glukosamiini, MSM eli metyylisulfonyylimetaani, kondroitiinisulfaatti, inkivääriuute, C-vitamiini ja kupari. 
 
Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat, kuten rustot, ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.
 
Kondroitiinisulfaatti on yksi nivelruston tärkeimmistä rakennusaineista, jota keho myös itse valmistaa rustosoluissa. Glukosamiini puolestaan on nivelnesteen tärkeä osa. Nivelneste voitelee nivelpintoja ja ravitsee nivelrustoa. MSM on solujen toimintaan osallistuva rikkiyhdiste. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Se myös edistää solujen suojaamista hapettumistressiltä. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Inkivääri voi auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita.

Lisätiedot

Ainesosat
Kondroitiinisulfaatti, MSM, liivate, glukosamiinisulfaattikaliumkloridi, inkivääriuute, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) ja kupariglukonaatti.
 
Annostus
1–2 kapselia päivässä. 
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-2 kaps.
Kondroitiinisulfaattia 200–400 mg
MSM 200–400 mg
Glukosamiinisulfaatti 75–150 mg
Inkivääriuute (5 % gingeroleja)  75–150 mg
C-vitamiini 40–80 mg (50–100 %*)
Kupari 0,25–0,50 mg (25–50 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Käyttörajoitukset
Ohjeen mukaisilla annoksilla ei ole vaikutusta lääkityksiin.
Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan NivelTeho ei ole häirinnyt esim. Marevanin käyttöä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Sami 25.11.2017

Tosi hyvin auttoi lonkkakipuuni, viikon päästä ei särkenyt enää yhtään. Lääkäri oli juuri todennut nivelrikon.

Saatat tarvita myös näitä