curaMIN

3490 Norm. 4390ALENNUS -21%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Kliinisesti dokumentoitu Boswellia Serrata-kurkumiinivalmiste nivelille

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. USA:ssa moneen kertaan parhaaksi nivelvalmisteeksi ja ravintolisäksi valittu curaMIN® on voittanut lukuisia palkintoja. Raaka-aineiden vaikutukset on dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa.
 
curaMIN® sisältää hyvin dokumentoitua BCM95®:n (kurkumiini + turmeronit) & BosPure®:n (boswellia) yhdistelmää, jotka myötävaikuttavat toisiinsa ja siten vahvistavat toistensa ominaisuuksia. Vaikutukset on osoitettu useissa tutkimuksissa. 

Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmännormaalia toimintaa. Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta.

Lisätiedot

Ainesosat
Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa,BCM95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswelliaserrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa).
 
Annostus
Kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla +1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla). Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Käyttörajoitukset
Suositellulla päiväannoksella ei ole raportoitu haittavaikutuksia eikä sillä ole ajallisia käyttörajoituksia. Kurkumiinilla on kuitenkin verta ohentava vaikutus, joten verenohennuslääkkeiden kanssa yhdessä käytettynä tulee aina ensin käytön aloitusta neuvotella hoitavan lääkärin kanssa. Kurkumavalmisteiden käyttöä tulee välttää raskauden ja imetyksen aikana.
 
curaMIN®-tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen valmiste.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Anne Merikivi 15.11.2023

Huippu hyvä tuote. En iki maailmassa olis uskonut mitehokas aine. Kävelin koko kesän syksyn kaksinkerroin niin kovat kivut selässä. Aloin curaminia 2 aamuin illoin. Ihan kuin särkylääke. Ei oo kipuja selässä lonkassa polvessa. Huippua.