Bioteekin Hainrusto+Vihersimpukka

2990 Norm. 45,-ALENNUS -34%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

HAINRUSTO + VIHERSIMPUKKA - SUOMALAISTEN KESTOSUOSIKKI

Raskas tai yksipuolinen työ sekä kuntoilu, urheilu ja ylipaino voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Ikääntyminen ja perintötekijät vaativat veronsa. Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta. Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan.

Lisätiedot

Ainesosat
Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe, Hainrustouute, Pakastekuivattu hainrustojauhe, Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), Väri (titaanidioksidi)
 
Annostus
2–4 kapselia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Suositellaan säännöllistä käyttöä. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluessa ja vastaavasti jatkuu pitkään.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 kaps. 4 kaps.
Vihersimpukkajauhe 220 mg 440 mg
Hainrustouute
(kondroitiinisulfaatti)
200 mg 400 mg 
Hainrustojauhe 200 mg 400 mg
Luontaista jodia 5 µg 10 µg
 
Käyttörajoitukset
Hainrustolla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskauden aikana eikä kasvaville lapsille, ei myöskään suurista leikkauksista toipuville potilaille. Ei suositella kala- tai äyriäisallergisille. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Gluteeniton, maidoton, laktoositon.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa