Bioteekin Maitohappobakteeri Comp

2190 Norm. 2595ALENNUS -16%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Laadukas, asiantuntijoiden suunnittelema maitohappobakteeri

Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema suomalaisille käyttäjille. BalanticPro Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. BalanticPro Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön.
 
Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Lisätiedot

Ainesosat
Glutamiini, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maitohappobakteerivalmiste (L. helveticus, L. paracasei, L. rhamnosus GG, B. lactis Bb-12), Maltodekstriini, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-biotiini
 
Annostus
1–2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Vuorokausiannos sisältää 1 – 2 kaps
Maitohappobakteereita 3 – 6 mrd. kpl
Glutamiinia 0,5 – 1g
Biotiinia 100 – 200 µg (200% – 400%*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä