Rikas Sunwic Ravintokuitu

220g

2390 Norm. 2690ALENNUS -11%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Helposti veteen liukeneva kuituvalmiste

Monet kuiturikkaat ruoka-aineet sisältävät suolistossa aktiivisesti fermentoituvia hiilihydraatteja. Fermentoitumisella tarkoitetaan sitä, että suolistobakteerit käyttävät tietynlaisia hiilihydraatteja ravinnokseen ja tuottavat runsaasti suolistokaasuja. Sunwic Ravintokuitu on valmistettu guarpavusta. Tuotetta ei silti pidä rinnastaa tavallisiin papuihin eikä edes kuitutuotteisiin. Se ei sisällä merkittäviä määriä fermentoituvia hiilihydraatteja.
 
Rikas Sunwic Ravintokuitu on kliinisesti tutkittua, guarpavuista muokattua liukoista kuitua (PHGG). Se on hyvin vähäenergistä, mutta tärkeää ravintoa suolistomme bakteereille. PHGG-kuitujauheella on australialaisen Monash-yliopiston myöntämä Low FODMAP -sertifikaatti.
Sunwicin sisältämän PHGG -kuidun koostumusta, turvallisuutta ja vaikutuksia on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksista, joiden tuloksia on esitetty kansainvälisisssä ravitsemustieteen julkaisuissa.
Kliinisten tutkimusten mukaan Sunwic -ravintokuidun säännöllinen käyttö mm. lisää merkittävästi bifidobakteerien määrää suolistossa. PHGG -kuitu aktivoi lisäksi suolistobakteereja tuottamaan useita aineenvaihduntatuotteita, kuten lyhytketjuisia rasvahappoja (propionaattia ja butyraattia).
 
Rikas Sunwic Ravintokuitu sekoittuu helposti nesteeseen. Täysin mauton, hajuton ja väritön kuitu on miellyttävä käyttää ja maistuu myös lapsille. Parasta tuotteessa on, että se ei geeliydy edes pidemmän ajan kuluessa tai lämpimään nesteeseen sekoitettuna.

Lisätiedot

Ainesosat
Osittain hydrolysoitu guarpapukuitu (PHGG) 100 %.
 
Annostus
Aikuiset ja yli 12-vuotiaat; 1 rkl 1-2 kertaa päivässä
Lapset 4-12 vuotta; ½-1 rkl
Lapset 2-4 vuotta; 1-2 tl

1 rkl (15 ml) vastaa 5 g jauhetta.

Nauti kuitujauhe kylmään tai lämpimään nesteeseen (min. 2 dl) sekoitettuna; aterian yhteydessä tai useassa erässä pitkin päivää. Aloita käyttö varovasti, jos vatsasi on herkkä ilmavaivoille. Käytettävä varoen pienille lapsille. Aloita käyttö varovasti, jos vatsasi on yleisesti herkkä palkokasveille, kuten herneille ja pavuille.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 rkl (5 g)
Energiaa 40 kJ / 9,5 kcal
Rasvaa 0 g
Hiilihydraateja 0,35 g
Sokereita 0 g
Ravintokuitua, josta 4,4 g*
- liukoista kuitua 4,4 g
Proteiinia 0,025 g
Suolaa** 0,015 g

100 % vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä pähkinöitä

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Eva 10.02.2024

Tämä kuituvalmiste pelasti elämäni. Aina vaan paheneva ripuli loppui kuin seinään. Se alkaa taas, jos unohdan syödä joka päivä Sunwiciä.