Active Liver

2690 Norm. 2990ALENNUS -10%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Aineenvaihdunnan ja maksan tueksi

Active Liver™ -tabletti voi auttaa tukemaan maksasi normaalia toimintaa erityisesti jos sinulla on herkutteleva elämäntyyli. Tälläiset ruoat sisältävät paljon energiaa sokerien tai rasvojen muodossa. Active Liver sisältää japanintataria, latva-artisokkaa, kurkumaa, mustapippuria ja koliini nimistä vitamiinia. Latva-artisokka tukee maksan ja sapen päivittäistä toimintaa. Koliini tukee maksan normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa. Valmistamme Active Liver -tabletit Ruotsissa.

Lisätiedot

Ainesosat
Japanintataruute (Fallopia japonica Houtt.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), latva-artisokkauute (Cynara scolymus L.), koliini (koliinivetytartraattina), maustekurkumauute (Curcuma longa L.), viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), pintakäsittelyaineet  (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylmetyyliselluloosa), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
 
Annostus
1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Japanintataruute (Fallopia japonica (Houtt.)) 390 mg
Latva-artisokanlehtiuute (Cynara scolymus L.) 222 mg
Maustekurkumanjuuriuute (Curcuma longa L.) 150 mg 
Koliini 85 mg
Viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.) 50 mg
Mustapippurinsiemenuute (Piper nigrum L.) 25 mg

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa