Bioteekin Maitohappobakteeri Plus

1640 Norm. 2190ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Monipuolinen ja suosittu maitohappobakteeri jokapäiväiseen käyttöön

BalanticPro Plus maitohappobakteeri tuo tasapainoa elämään. Tuote on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. BalanticPro Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Lisätiedot

Ainesosat
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maltodekstriini, Kalsiumkarbonaatti, Inuliini (sikurinjuuresta), Maitohappobakteerivalmiste, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Mannoosi
 
Annostus
1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 – 3 kaps.
Maitohappo- ja bifidobakteerit* 2 – 6 mrd aktiivista bakteeria 
* Lactobacillus helveticus, Lacticaseibacillus paracasei, Lacticaseibacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis Bb-12.
 
Vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Ulla Palomäki 19.07.2016

upea tuote

Saatat tarvita myös näitä