Pascoe emäsjauhe

260 g

2690

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

PH-BALANCE PASCOE®

Kehon liikahappamoituminen on terveysongelma, joka koskee monia. Nykyinen elämäntyyli – väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire, stressi, lääkkeet, tupakka ja alkoholi – happamoittavat elimistöä. Kehon happamoituminen tapahtuu hitaasti, vuosien myötä. Sen vaikutukset alkavat näkyä n. 35–40-vuoden iässä.
Elimistö välivarastoi ylimääräiset happamat aineet sidekudoksiin, mikä heikentää kudosten toimintaa. Kipu ja jäykkyys lihaksissa, etenkin aamuisin, ovatkin tyypillisiä piilohappamuuden oireita. Muita oireita voivat olla väsymys, hiivatulehdukset, päänsärky, närästys, suolisto-ongelmat, immuunipuolustuksen heikkeneminen, ihon ja kynsien sekä hiusten huono kunto. Pidempään jatkuessaan kehon happoylijäämä voi aiheuttaa luuston heikkenemistä.
 
pH-tasapaino kuuluu ihmiselimistön keskeisiin säätelyjärjestelmiin. Kun pH-tasapainomme on kunnossa, toimii ruoansulatuksemme paremmin ja aineenvaihduntamme tehokkaammin. Elimistön liian hapan pH aiheuttaa mm. väsymystä, vaikeuksia painonhallinnassa, häiriöitä ruoansulatuksessa ja voi tuntua lihaksissa jäykkyytenä ja voimattomuutena.
pH-balance PASCOE® -tuotteet tukevat elimistön pH-tasapainoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, auttavat ruoansulatusta toimimaan normaalisti sekä nopeuttavat lihasten palautumista*.
 
*Sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa ja kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Lisätiedot

Ainesosat
Kalsiumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, dinatriumfosfaatti, kaliumbikarbonaatti, sinkkisulfaatti
 
Annostus
1 teelusikallinen (4g) päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä. Nautitaan mieluiten 1/2 tuntia ennen ruokailua tai aikaisintaan 2 tuntia ruokailun jälkeen. 
 
Vuorokausiannos sisältää 4 g
Kalsium 613 mg (77%)*
Natrium 377 mg
Magnesium 232 mg (62%)*
Sinkki 1,5 mg (15%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, sokeriton, gluteeniton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa