Serraflex

Vaihtoehto serrapeptaasille

1990

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Proteaasientsyymikapselit

Serraflex sisältää vaikuttavana aineena mikrobiologisesti tuotettua Serrazimes® -I proteaasientsyymiä. Tämä proteolyyttinen entsyymi saadaan Aspergillus oryzae ja Aspergillus melleus –homeista. Se on turvallinen vaihtoehto serrapeptaasi-entsyymille, joka alun perin eristettiin japanilaisen silkkimadon suolistobakteerista ja jota on käytetty hengitysteiden ja sydämen hyvinvointiin sekä immuniteetin vahvistamiseksi.
Entsyymin vaikutus perustuu siihen, että se pilkkoo rasituksen tuottamia aineenvaihduntatuotteita ja edistää niiden poistumista elimistöstä.
 
Entsyymivalmistetta ei suositella yhdessä verenohennuslääkkeiden kanssa. Ei myöskään lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Ei dialyysi- eikä hemofiliapotilaille.
 
Valmistetta voi käyttää tarpeen mukaan kausittain tai jatkuvasti. Tärkeää on ottaa sitä säännöllisesti, 1 kapseli päivittäin tyhjään vatsaan eli joko viimeistään tunti ennen ateriaa tai aikaisintaan kaksi tuntia aterian jälkeen.
 
Valmiste ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lisätiedot

Ainesosat
Serrazimes® -I proteaasientsyymi, Riisilese, Paakkuuntumisenestoaine E 460, Kosteudensäilyttäjä E 464 (kapselin kuori)

Saattaa sisältää vähäisiä määriä kassava- tai perunadekstriiniä

Annostus
1 kapseli kerran päivässä aterioiden välillä tyhjään vatsaan nesteen kera. Ei suositella raskaana oleville, imettäville, lapsille tai henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä alentunut.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Serrazimes® -I proteaasientsyymiä 100 000 U
 
Laktoositon, gluteeniton ja  vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa