KultaOmega-3 Vahva kalaöljy 1000 mg

2240 Norm. 2995ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Korkealaatuinen ja vahva kalaöljy sydämelle, aivoille, silmille ja verenpaineelle 

Terveyskaistan KultaOmega-3 on erittäin korkealaatuinen ja vahva kalaöljyvalmiste. Sen raaka-aineena on laadukas, puhdas ja laajasti sertifioitu Golden Omegan kalaöljy, joka saadaan 100-prosenttisesti ja kestävästi eteläisen Tyynen valtameren villianjoviksista.
 
KultaOmega-3:n terveysvaikutukset ovat erinomaiset sen vahvan ja laadukkaan koostumuksen ansiosta. Sen sisältämät omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat terveydellemme erittäin tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Ne edistävät niin sydän- ja verisuoni-, aivo- kuin silmäterveyttäkin. Suuremmalla annostuksella ne auttavat myös triglyseriditasojen ja verenpaineen pysymistä normaaleina.  
 
Kasviöljyistä saatava alfalinoleenihappo (ALA) on myös omega-3-rasvahappo, josta elimistö pystyy muodostamaan EPA- ja DHA-rasvahappoja, mutta vain hyvin pieniä määriä. Siksi on tärkeää saada EPA- ja DHA-rasvahappoja suoraan kalasta tai kalaöljyvalmisteesta.
Sisältämänsä D-vitamiinin ansiosta KultaOmega-3 tukee myös immuunipuolustuksen sekä luuston terveyttä ja sen E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä eli se toimii antioksidanttina kehossamme.  

Lisätiedot

Ainesosat
Etyyliesteröity GoldenOmega-kalaöljytiiviste, kapselikuori (kalagelatiini, glyseriini), d-alfatokoferoli (luontainen E- vitamiini), D3-vitamiini
 
Annostus
1-5 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. 
 
Vuorokausiannos sisältää 1-5 kaps. 
Kalaöljy 1000 - 5000 mg
josta Omega-3 –rasvahappoja 800 - 4000 mg
josta E-EPA 400 - 2000 mg
josta E-DHA 300 - 1500 mg
E-vitamiini 12 - 60 mg (100 - 500 %*)
D-vitamiini 10 - 50 µg (200 - 1000 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, maidoton, sokeriton/ makeuttamaton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa